De ontmoeting l 7G bereik

7G bereik is een programma met diepgaande gesprekken, getuigenissen en overdenkingen. Er is meer tussen hemel en op aarde dan corona alleen.

Met stichting Help ons Helpen hebben wij tegenwoordig ook een podcast!
Op Spotify en op het YouTube kanaal van stichting Help ons Helpen.

Help ons Helpen en word massaal lid van ons YouTube kanaal, zodat wij sneller gevonden gaan worden!

Wij horen graag uw verhaal!

info@7gbereik.nl

Schuilen - Elise

Dit album van Elise is een heel mooi middel om iets uit te delen van Zijn liefde, mensen te raken, mee te nemen een verhaal, een stukje troost te bieden of gewoon de blijdschap te delen hoe het leven met Jezus kan zijn.

Kwaliteit en passie vinden elkaar op dit album, met tien Engelstalige en Nederlandstalige liedjes die zijn opgenomen en geproduceerd door Wouter Pols.

Beluister de tracks

Amazing - Mission Grace

Het prachtige en nieuwe jubileums album Amazing van Mission Grace, met 15 beauty’s van Engelstalige en Nederlandstalige liedjes.

Bestel dit unieke album! “Amazing” is in beperkte oplage uitgebracht.  De liedjes zijn opgenomen en geproduceerd door Wouter Pols.

Beluister de tracks

Bestel deze prachtige albums op: www.elisegracemusic.com

Opbrengst gaat naar ons werk!