Kringloop Katwijk

Kringloop Katwijk is een overzichtelijke en goed ingerichte non-profit kringloopwinkel met heel veel keus en lage prijzen! Als vrijwilliger zetten wij ons in Katwijk in voor weduwen, wezen en kansarme gezinnen!

Kringloop Katwijk

De winkel en de lockdown!

Kringloop Katwijk is gevestigd op de van Houtenstraat 7-11 (Hoornes). Wij zijn een non-profit kringloopwinkel. De opbrengst is bestemd voor stichting Help ons Helpen!

Kringloop Katwijk is beperkt open

Bij kringloop Katwijk ontdek je de leukste tweedehands kleding, meubels of spullen voor in je huis. Elke dag weer anders!

Voor afspraak winkelen in Kringloop Katwijk (het is 30 minuten winkelen. Wij laten 10 klanten per half uur toe.  Telefoon : 06 36013980. De telefoonlijn is dagelijks, behalve maandag en zondag, om 10 uur open.

Adres: Van Houtenstraat 11, 2221 BB Katwijk aan Ze

Cadeaubonnen

“Kent u iemand die fan is van kringloopwinkels? Voor hen en voor u hebben wij vanaf heden ook cadeaubonnen beschikbaar. Tijdens deze lockdown kunt u ons blijven steunen, ook al is het even niet mogelijk om te gaan shoppen.
Koop uw cadeaubonnen bij Kringloop Katwijk voor een door u te bepalen bedrag.

Om te bestellen kunt u een email sturen naar verkoop@kringloopkatwijk.nl.”

De route

Bezorgen

Wel bezorgen wij, maar alleen tot op de stoep.

Vrijwilliger worden?

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk?

Bij ons zijn er tal van mogelijkheden!

Kom ons helpen tijdens onze activiteiten, verkoop in onze winkel of sorteer nieuw ingebrachte spullen.

Interesse? Mail even naar Koos Meyvogel!

Sponsors gezocht

Wij zoeken sponsors voor het huren van ons pand!

Zowel particulieren als bedrijven kunnen onze winkel sponsoren. Alle inkomsten gaan naar goede doelen.

Meer info? E-mail even naar ons!

Help ons Helpen

De doelstelling van stichting Help ons Helpen is om zowel materiële als geestelijke hulp te verstrekken aan noodlijdende personen of gezinnen (ongeacht levensovertuiging) in het binnen- en buitenland.

Sinds 1994 is stichting Help ons Helpen actief in Roemenie, sinds 2009 in Israël en sinds 2014 ook in India, Nepal en Malawi