Kringloop Katwijk

Kringloop Katwijk is een overzichtelijke en goed ingerichte non-profit kringloopwinkel met heel veel keus en lage prijzen! Als vrijwilliger zetten wij ons in Katwijk in voor weduwen, wezen en kansarme gezinnen!

Kringloop Katwijk weer beperkt open!

Openingstijden Winkel:

De winkel is open op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 09.30 tot 13.00 uur.

In de winkel laten we maximaal 15 personen tegelijk toe, met de kans dat u even zal moeten wachten.  Bij de ingang is er desinfecterend middel voor de handen.

Regels die we voor ieders veiligheid moeten handhaven zijn :

• maximaal 1 persoon in de winkel die bij elkaar horen
  • Wij hebben 2 winkelwagens voor moeders met kinderen
  • bij voorkeur betalen per pin
  • gebruik toilet is niet mogelijk.
  • Er worden via bepaalde afspraken spullen opgehaald bij u thuis. Ook bezorgen wij, maar alleen tot op de stoep.

De route

Bezorgen

Wel bezorgen wij, maar alleen tot op de stoep.

Vrijwilliger worden?

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk?

Bij ons zijn er tal van mogelijkheden!

Kom ons helpen tijdens onze activiteiten, verkoop in onze winkel of sorteer nieuw ingebrachte spullen.

Interesse? Mail even naar Koos Meyvogel!

Sponsors gezocht

Wij zoeken sponsors voor het huren van ons pand!

Zowel particulieren als bedrijven kunnen onze winkel sponsoren. Alle inkomsten gaan naar goede doelen.

Meer info? E-mail even naar ons!

Help ons Helpen

De doelstelling van stichting Help ons Helpen is om zowel materiële als geestelijke hulp te verstrekken aan noodlijdende personen of gezinnen (ongeacht levensovertuiging) in het binnen- en buitenland.

Sinds 1994 is stichting Help ons Helpen actief in Roemenie, sinds 2009 in Israël en sinds 2014 ook in India, Nepal en Malawi