Kringloop Katwijk

Kringloop Katwijk is een overzichtelijke en goed ingerichte non-profit kringloopwinkel met heel veel keus en lage prijzen! Als vrijwilliger zetten wij ons in Katwijk in voor weduwen, wezen en kansarme gezinnen!

Kringloop Katwijk is gesloten!

De winkel is vanwege de lockdown gesloten!

Kringloop Katwijk start in januari (na de lockdown) op de de nieuwe locatie, in de van Houtenstraat 7-11 (Hoornes). Wij zijn een non-profit kringloopwinkel. De opbrengst is bestemd voor stichting Help ons Helpen!

Ivm met de verhuizing van onze Kringloopwinkel, nemen wij even geen spullen aan!
Zou u zo vriendelijk willen zijn om het even vast te houden totdat wij op onze nieuwe locatie zijn. Vanaf begin november hopen wij op onze nieuwe locatie te gaan starten.

De route

Bezorgen

Wel bezorgen wij, maar alleen tot op de stoep.

Vrijwilliger worden?

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk?

Bij ons zijn er tal van mogelijkheden!

Kom ons helpen tijdens onze activiteiten, verkoop in onze winkel of sorteer nieuw ingebrachte spullen.

Interesse? Mail even naar Koos Meyvogel!

Sponsors gezocht

Wij zoeken sponsors voor het huren van ons pand!

Zowel particulieren als bedrijven kunnen onze winkel sponsoren. Alle inkomsten gaan naar goede doelen.

Meer info? E-mail even naar ons!

Help ons Helpen

De doelstelling van stichting Help ons Helpen is om zowel materiële als geestelijke hulp te verstrekken aan noodlijdende personen of gezinnen (ongeacht levensovertuiging) in het binnen- en buitenland.

Sinds 1994 is stichting Help ons Helpen actief in Roemenie, sinds 2009 in Israël en sinds 2014 ook in India, Nepal en Malawi